Maxim Gym

Despre noi

Maxim Gym se adreseaza celor ce vor sa se si simta bine in timp ce fac miscare. Va asteptam sa experimentati pasiunea pentru miscare intr-unul dintre cele mai moderne cluburi sportive din Bucuresti. Noi intelegem importanta exercitiilor fizice, insa cunoastem si metode noi si distractive pentru ca tu sa ai un stil de viata sanatos si o atitudine mult mai pozitiva.

Clubul sportiv Maxim Gym are o vechime de peste 10 ani si este situat in zona de sud a Bucurestiului, in vecinatatea mall-ului Sun Plaza. Clubul este pregatit sa satisfaca si asteptarile celor mai pretentiosi clienti, avand peste 90 de posturi de lucru, 800 mp impartiti pe 3 etaje si o varietate de clase precum zumba, aerobic, step aerobic, body pump, box, arte martiale pentru copii si adulti, kickboxing pentru copii si adulti, cardio, dansuri, gimnastica pentru copii, iar pe langa aceste clase va stau la dipozitie multi antrenori profesionisti care va vor ajuta cu antrenamente personalizate pentru a va atinge telul.

De asemenea, clubul Maxim Gym va ofera o serie de facilitati: de la solar, sauna, salon de masaj, vestiare dotate cu dusuri si pana la cafenea si parcare privata.
Te asteptam sa vizitezi clubul Maxim Gym! Vei gasi o echipa formata din oameni pasionati si profesionisti, si totodata un club ce te va relaxa si iti va da energie!

10
Cursuri

800
Clienti

12
traineri

90
posturi de lucru