Maxim Gym

Politica de confidentialitate

1.INTRODUCERE

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile website-ului nostru , politica noastra privind modulele cookie si Politica de confidenţialitate (denumite in continuare in mod colectiv „Politicile de protectie a datelor”) inainte de a utiliza Site-ul web si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.

Anumite date cu caracter prsonal sunt preluate prin intermediul site-ului www.maxim-gym.ro , in scopul colectarii informtiilor necesare pentru a putea finaliza achitarea cumparaturilor dumneavoastra online, a vizionarii produselor noastre sau a crearii unui cont de Membru pe website-ul nostru (site ce foloseste cookies iar continuarea navigarii implica acceptarea lor).

Daca nu acceptati in mod integral Termenii si Politicile de protectie a datelor, nu utilizati acest Site web. Acesti Termeni pot suferi modificari.Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii si Politicile privind protectia datelor, intrucat aplicabili vor fi Termenii si Politicile privind protectia datelor in vigoare in momentul incheierii contractului relevant (astfel cum este definit mai jos) sau in momentul utilizarii acestui Site.

Daca aveti orice intrebare referitoare la Termeni sau la Politicile de protectie a datelor, ne puteti contacta in orice moment numarul de telefon din sectiunea "Relatii cu clienti”

2.DATELE DE CONTACT ALE COMPANIEI:

Vanzarea produselor prin intermediul acestei pagini web este desfasurata sub numele comercial "Maxim Gym" .Denumirea societatii avand numele Ghost Club S.R.L., societate cu sediul in Str Govora nr. 2, Sector 4, București, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/982/2012 și avand Codul Unic Identificare 29615772.

Nr.telefon fix : 021 634 1145

Nr.telefon mb : 0774 674 106

Mail: www.maxim-gym.ro

3.DISPOZITII GENERALE:

Scop:

MaximGym isi asuma in totalitate respectarea prevedrilor Legii Nr. 677/2001 ,pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si prevederile Legii Nr. 506/2004 ,privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ;

Definitii:

Urmatoarele definitii ale termenilor utilizati in acest document sunt extrase din Legea nr. 506/2004 Art.2 , privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice

  1. Pentru a intelege prezenta lege mai bine , urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
  1. utilizator - orice persoana fizica ce beneficiaza de un serviciu de comunicatii electronice destinat publicului, fara a avea in mod necesar calitatea de abonat al acestui serviciu;
  2. date de trafic - orice date prelucrate in scopul transmiterii unei comunicari printr-o retea de comunicatii electronice sau in scopul facturarii contravalorii acestei operatiuni;
  3. date de localizare - orice date prelucrate intr-o retea de comunicatii electronice, care indica poziția geografica a echipamentului terminal al utilizatorului unui serviciu de comunicatii electronice destinat publicului;
  4. comunicare - orice informatie schimbata sau transmisa intre un numar determinat de participanti prin intermediul unui serviciu de comunicatii electronice destinat publicului; aceasta nu include informatia transmisa publicului printr-o retea de comunicatii electronice ca parte a unui serviciu de programe audiovizuale, in masura in care nu poate fi stabilita o legatura intre informatia in cauza si abonatul sau utilizatorul identificabil care o primeste;
  5. apel - conexiunea stabilita prin intermediul unui serviciu de telefonie destinat publicului, care permite comunicarea bidirectionala in timp real;
  6. serviciu cu valoare adaugata - orice serviciu care necesita prelucrarea datelor de trafic sau a datelor de localizare, in alte scopuri decat transmiterea comunicarii ori facturarea contravalorii acestei operatiuni;
  7. posta electronica - serviciul care consta in transmiterea printr-o retea publica de comunicatii electronice a unor mesaje in format text, voce, sunet sau imagine, care pot fi stocate in retea sau in echipamentul terminal al destinatarului pana la receptionarea de catre destinatar.

Date cu caracter personal:

Urmatoarele definitii ale termenilor utilizati in acest document sunt extrase Legea nr. 677/2001 Art. 3 -Definitii , pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date .

2.In intelesul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc dupa cum urmeaza:

  1. Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
  2. Prelucrarea datelor cu caracter personal : Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  3. Stocarea : pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal : orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii funcționale ori geografice;
  5. operator : orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; daca scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt determinate printr-un act normativ sau in baza unui act normativ, operator este persoana fizica sau juridica, de drept public ori de drept privat, care este desemnata ca operator prin acel act normativ sau in baza acelui act normativ;
  6. persoana imputernicita de catre operator :o persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care prelucreaza date cu caracter personal pe seama operatorului;
  7. terț: orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta dect persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

4. DATELE DUMNEAVOASTRA SI VIZITELE DUMNEAVOASTRA PE ACEST SITE WEB

Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de protectie a datelor. Prin utilizarea acestui Site web si/sau plasarea unei comezi de produse prin intermediul MaximGym.ro, va exprimaiti in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si date si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-atii furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul Site-ului nu va apartin.

Site-ul www.maxim-gym.ro va asigra siguranta datelor cu caracter personal.Cunoastem importanta datelor tale personale , tocmai din cauza aceasta , ne angajam sa va protejam confidentialitatea si securitatea acestora. Este important pentru noi , sa te informam cu privirea la prelucrarea datelor cu caracter personal , extrase de catre www.maxim-gym.ro , in momentul utilizarii,site-ului nostru ( Nume,Prenume, e-mail,locatie).

Datele furnizate de catre dumneavoastra ,in mod voluntar ,trebuie sa fie corecte ,reale si de actualitate.

Maxim Gym , poate utiliza datele dumneavoastra doar in urmatoarele scopuri :

Pentru marketing: transmiterea ofertelor/reducerilor abonatilor prin mijloace de comunicare precum e-mail si telefon (prelucarea acestor date cu caracter personal se realizeaza in baza acordului dumneavostra)

In scopul gestionarii solicitarilor, reclamatiilor, sugestiilor: prelucarea datelor pentru completarea formularului de contact. Prelucarea acestor date cu caracter personal se realizeaza in baza acordului dumneavostra ( in scopul solutionarii reclamatiilor, imbunatarii serviciilor, gestionarii sugestiilor si solicitarilor transmise de catre dumneavoastra).

Principiile de baza privind prelucrarea datelor cu caracter personal.Prelucrarea si gestionarea datelor dumneavostra personale se realizeaza cu respectarea urmatoarelor principii:

Principiul de Transparenta: Site-ul este echitat si transparent cu privire la ceea ce face cu datele ( cu caracter personal) si motivul pentru care le foloseste;

Principiul de confidentialitate : Site-ul pastreaza datele in siguranta; Colecteaza si utilizeaza minimul necesar de date, respectand astfel principiul minimizarii;Pastreaza datele actualizate, corecte si complete;Nu pastreaza datele mai mult decat este necesar, asigurand implementarea unor perioade de retentie a datelor, acolo unde nu exista o perioada obligatorie prevazuta de lege;Respecta drepturile legale ale persoanelor vizate, cu privire la datele lor cu caracter personal;Nu transfera altor site-uri/societati datele cu caracter personal ,ale membrilor in cauza.

5. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB

Prin utilizarea acestui Site web si/sau plasarea oricarei comenzi de produse prin intermediul acestuia, va obliga:

1. Sa folositi acest Site web exclusiv pentru a transmite intrebari legitime sau a efectua comenzi legitime.

2. Sa nu efectuati nicio comanda falsa sau frauduloasa. In cazul in care avem motive intemeiate sa credem ca ati efectuat o astfel de comanda, vom avea dreptul sa anulam comanda si sa informam in mod corespunzator autoritatile competente.

3. Sa ne furnizati o adresa de e-mail, o adresa postala si/sau alte date de contact corecte si exacte. In egala masura, consimtiti sa folosim aceste informatii pentru a va contacta in eventualitatea in care acest lucru este necesar (vedeti Politica noastra de confidentialitate).

Daca nu ne furnizati toate informatiile de care avem nevoie, este posibil sa nu putem sa finalizam comanda dumneavoastra. Prin plasarea unei comenzi prin intermediul Site-ului web, declaraati ca aveti peste 18 ani si ca aveti capacitatea legala de a incheia contracte ferme.

6.COOKIE:

6.1.Ce sunt Cookie-urile ?

Cand accesati site-ul nostru, anumite date cunoscute sub numele de “cookie “ raman stocate pe hard disk-ul computrului dumneavoastra ,oferindu-ne astfel anumite detalii referitoare la acitivitatea dvs. Pe acest siteweb sau de exemplu tipul de browser web pe care il utilizati

6.2.Ce module Cookie folosim?

a.Cookie-urile strict necesare

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul să functioneze corect și nu poat fi oprite. Aceste module cookie sunt setate numai ca răspuns la acțiunile efectuate de tine., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Poti seta browserul să blocheze aceste module cookie, dar site-ul nostru ar putea să nu funcționeze atunci.

b.Statistici si analize

Aceste cookie-uri ne permit să măsuram traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem ce produse și acțiuni sunt mai populare decât altele

c.Marketing și Retargeting

Aceste cookie-uri sunt de obicei stabilite de partenerii noștri de marketing și de publicitate. Acestea pot fi utilizate de aceștia pentru a a-ti crea un profil de interes și apoi să iti afișeze anunțuri relevante. Dacă nu permiți aceste cookie-uri, nu vei experimenta anunțuri direcționate pentru interesele tale.

7. Site-ul Maxim Gym nu solicita /stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru a reduce la minimum riscul de acces neautorizat, datele cardului dumneavoastra de credit vor fi criptate. Odata ce primim comanda dumneavoastra, vom solicita prin intermediul SC NETOPIA Payments S.R.L o pre-autorizare a cardului dumneavoastra, pentru a ne asigura ca exista fonduri suficiente pentru a finaliza tranzactia. Suma va fi retrasa din contul dumneavoastra in momentul in care comanda dumneavoastra paraseate depozitul nostru ( Va reamintim ca site-ul Maxim Gym nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra ).

Va informam ca societatea S.C. NETOPIA Payments S.R.L. societate cu sediul social in , Bulevardul Dimitrie Pompeiu 9-9A ,cladirea 24, etaj 4,Bucuresti, cod postal 020335 ,avand cdul unic de identificare RO15565496, Inregistrata la Registrul comertului cu numarul J40/9170/2003 ,colecteaza si efectueaza rambursari in numele Ghost Club S.R.L,(avand denumirea comerciala sub numele de ”Maxim Gym”) in ceea ce priveste toate platile efectuate prin intermediul acestei platforme online.

8. ACTUALIZARI :

Este posibil ca pe viitor , sa revizuim Politica de Confidentialitate a acestui site , urmand sa publicam aici orice actaulizare si/sau modificare .

9.RELATII CU CLIENTII :

Daca aveti orice intrebare sau nelamurire , ne puteti contacta la numarul de telefon : 0774 674 106 , de Luni pana Vineri , in intervalul orar 9:00-17:00 !

10
Cursuri

800
Clienti

12
traineri

90
posturi de lucru