Maxim Gym

REGULAMENTUL DE FRECVENTARE A CLUBULUI MAXIM GYM

Va rugam sa cititi cu atentie prezentul regulament si sa luati in considerare ca acesta este anuntat numai pentru confortul si securitatea dumneavoastra

La receptia Clubului exista registrul de sugestii si reclamatii, pe care va rugam sa il folositi in cazul in care doriti sa ne semnalati nemultumirile si orice dorinta pentru imbunatatirea serviciilor noastre.

Cardul de acces in Club

 • Accesul in incinta Clubului se face numai cu cardul de acces, obtinut in urma procedurilor de inregistrare. Pentru acest lucru trebuie ca la receptia Clubului sa completati formularul de inscriere, sa prezentati actul de identitate ,sa faceti fotografia si sa achitati serviciile. Plata serviciilor se face in numerar sau prin card bancar. In prima luna ,pentru emiterea cardului se plateste in plus 10 lei – apoi se reincarca.
 • Activarea cardului de acces se face la data achitarii serviciului. Durata in care cardul de acces este activ este stabilita de client in functie de serviciul pentru care a optat si pe care l-a achitat.
 • Pierderea / distrugerea cardului se anunta la receptie, iar pentru solicitarea unui nou card se va plati 10 lei .
 • Pentru persoanele minore, sub 18 ani, formularul de inscriere in mod obligatoriu va fi intocmit si semnat de catre parintii/tutorii minorului, acestia avand obligatia de a informa minorul cu privere la drepturile si obligatiile ce ii revin acestuia in calitate de membru al Clubului. Semnarea formularului de inscriere si plata serviciilor inseamna aderarea fara obiectii la regulamentul clubului!
 • CARDUL ESTE NOMINAL SI NU POATE FI TRANSMIS ALTOR PERSOANE.


Comportamentul membrilor in Club

 • Intrarea in salile de antrenament este permisa numai in echipament sportiv (prosop,trening si incaltaminte sport de interior ) Pentru securitatea dumneavoastra va recomandam sa NU folositi slapi sau pantofi.
 • Clubul este in drept de a nu-i permite abonatului sa participe la antrenament cu incaltaminte necorespunzatoare, daca nu are prosop si echipament corespunzator.
 • Abonatii sunt obligati sa se asigure ca folosesc in mod corespunzator aparatele si/sau echipamentele Clubului (inclusiv reglajul sau setarea lor). In caz de dubiu legat de folosirea corespunzatoare a aparatelor sau echipamentelor, Abonatul are obligatia de a reciti instructiunile afisate si de a se consulta cu personalul specializat al Clubului.
 • Folosirea aparatelor si accesorilor se va face de asa natura incat in momentele de pauza si alti Abonati sa aiba acces la ele.
 • Dupa terminarea antrenamentului,Abonatii sunt obligati sa amplaseze echipamentele si accesoriile folosite (haltere, greutati, etc) inapoi la locul lor. In caz de pierdere sau deteriorare a echipamentelor, acestora li se va imputa contravaloarea bunurilor.
 • Antrenamentele in grup(de maxim 4 membrii) pentru abonamentele cu Antrenor Personal au loc numai in intervalul orar stabilit de catre Instructor/receptionist. Clubul este in drept de a efectua modificari sau completari in orarul orelor de antrenament si sa schimbe instructorul indicat in orarul de antrenament, urmand ca modificarile/completarile sa fie afisate la receptia salii si publicate pe MaximGym Piata sudului .
 • Membrul este in drept de a aduce invitati in incinta Clubului, utilizand invitatiile aditionale abonamentului, in acest caz, invitatului ii revine respectarea obligatorie a Regulamentului in vigoare, si are obligatia completarii formularului de inscriere.
 • Instiintarea prealabila cu privire la anularea sau schimbarea orelor rezervate la cursurile de aerobic-zumba Adulti si la cursurile pentru copii, trebuie anuntata personal prin prezentarea abonatului la receptie sau telefonic, cu minim 3 ore inainte de programare, in caz contrar nu se mai poate face alta rezervare :.
 • Anularile sedintelor cu antrenor personal se vor face cu cel putin 3 ore inainte de ora stabilita, in caz contrar duce la pierderea sedintei din abonament. iar intarzierile la antrenamente duc la scurtarea timpului alocat sedintei de personal training.
 • Instiintarea prealabila cu privire la anularea sau schimbarea programarilor la masaj, trebuie anuntata personal sau telefonic, cu minim 4 ore inainte de programare, in caz contrar duce la pierderea sedintei din Abonamentul cu sedinte de masaj incluse.
 • In cazul sedintelor singulare, daca nu se anunta personal sau telefonic de anularea sau schimbarea programarii, acestea vor trebui achitate, altfel nu se mai acorda posibilitatea unei noi programari.
 • In perioada prezentei in sala, lucrurile membrilor vor fi pastrate in dulapurile vestiarului. La finalul antrenamentului, abonatul este obligat sa elibereze dulapul de lucrurile personale si sa predea cheia receptionerului.In cazul in care pierde cheia, Abonatul este obligat sa o plateasca ( 50 lei ) .Obiectele gasite in vestiare sau in incinta salii,vor fi pastrate timp de 3 zile calendaristice ! . Abonatii sunt de acord ca obiectele lasate in incinta Clubului si neridicate in intervalul mai sus mentionat sa fie considerate ca abandonate in sala, acesta avand dreptul de a dispune liber in legatura cu acestea.Maxim Gym nu raspunde pentru bunurile/ obiectele de orice fel lasate in dulapuri sau in afara acestora. Personalul angajat nu isi asuma raspunderea pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bunurilor si obiectelor aduse in incinta.
 • Clubul este in drept ca in perioada derularii acordului sa schimbe costul serviciilor sau structura echipei de antrenori/instructori.
 • In timpul efectuarii lucrarilor de reparatii, modernizare sau igienizare,MaximGym este in drept de a limita zona destinata antrenamentelor. Clubul este in drept sa inchida unele zone in timpul desfasurarii lucrarilor mentionate anterior .
 • Pentru asigurarea securitatii Abonatilor, complexul este monitorizat video in zonele legal permise.
 • Maxim Gym isi rezerva dreptul de a fotografia si inregistra video in scop promotional, sens in care, prin semnarea fisei de inscriere abonati isi dau acordul cu privire la utilizarea de catre club a fotografiilor/imaginilor sau inregistrarile efectuate.
 • In situatia in care abonatul nu doreste ca aceste fotografii/imagini/inregistrari video sa fie folosite de catre Maxim Gym, fie va completa, in momentul semnarii fisei de inscriere, formularul special intocmit de club pentru aceasta situatie, fie va comunica, ulterior momentului completarii cererii de inscriere, in scris, faptul ca nu doreste ca fotografiile, imaginile, inregistrarile video cu acesta, sa fie folosite de catre Maxim Gym – in copul publicitatii salii / pe Facebook.
 • Maxim Gym este in drept de a-si schimba programul de functionare. Clientii fiind anuntati de schimbarea programului de functionare prin anunturile de la panoul de informatii de la receptia Clubului , pe www.maxim-gym.ro sau pe Facebook – Maxim Gym Piata Sudului.


II. RISCURI DE ACCIDENTARE

Va rugam sa acordati atentie la trepte si la gresia umeda, puteti aluneca si cadea. La intrarea in club calcati pe covoare!

Riscuri de accidentare in sala de fitness si sauna
1. Nu vorbiti la telefon, nu va urcati si nu coborati pe/de pe banda de alergare cand aceasta este in functiune.
2. Persoanele care tin regimuri hipocalorice pot suferi pierderi ale cunostintei datorita efortului. In cadere se pot intampla accidente.
3. Nu stati in raza de actiune a aparatului folosit de o alta persoana.
4. Nu depasiti viteza maxima pe care o puteti utiliza la benzile de alergat.
5. Atentie la cabluri, scripeti si greutati suspendate sau în miscare!
6. Atentie la incarcarea aparatelor cu greutati prea mari!
7. Este interzis lucrul cu greutati libere (haltere, gantere) fara persoana de asistenta!
8. Nu stati mai mult de 15 minute in sauna.
9. La iesirea din sauna va rugam sa luati loc pentru cateva minute.
10. In eventualitatea accidentelor(daunelor) produse de catre Abonati in cadrul Clubului Maxim Gym, acestia sunt direct raspunzatori de acestea si au obligatia sa achite contravaloarea daunelor create.

III. ATITUDINEA CLUBULUI MAXIM GYM FATA DE EVENTUALELE SUGESTII/RECLAMATII
Maxim Gym încurajează exprimarea liberă a sugestiilor/nemulţumirilor clientilor, în vederea îmbunătăţirii calităţii produselor şi serviciilor oferite!!!

Maxim Gym păstrează confidenţialitatea informaţiilor furnizate de Dvs. Se acceptă de asemenea şi formularele nesemnate, care vor fi tratate cu aceeaşi atenţie şi seriozitate de către Conducerea salii. Toate sugestiile si reclamaţiile sunt analizate în cel mai scurt timp de către un Manager .

Conducerea MAXIM GYM, işi exprimă intenţia clară de a sprijini şi rezolva orice problemă care ar putea să apară pe parcursul colaborării noastre.

Atitudinea Clubului faţă de sugestii/reclamaţii:

 1. Maxim Gym încurajează exprimarea liberă a sugestiilor/nemulţumirilor clienţilor centrului, în vederea îmbunătăţirii calităţii produselor şi serviciilor oferite.
 2. Maxim Gym apreciază în mod sincer sentimentul de încredere din partea clientilor şi sprijinul acestora în soluţionarea oricăror probleme apărute. Comentariile şi sugestiile Dvs reprezintă cel mai important punct de plecare pentru îmbunătăţirea calităţii produselor şi serviciilor noastre.
 3. Maxim Gym vă asigură că va acorda maximă importanţă tuturor sugestiilor şi reclamaţiilor primite de la Dvs. Clubul işi propune să rezolve în mod eficient toate problemele apărute şi să işi îmbunătăţească calitatea produselor şi serviciilor oferite, ca urmare a experienţelor dobândite pe parcursul colaborarii cu Dvs.

Maxim Gym, doreşte să vă mulţumească pentru sprijinul Dvs în soluţionarea oricărei problema care ar putea să apară pe parcursul colaborării noastre. Formularul de sugestii/reclamatii il puteti gasi la receptia salii!

IV. INTERDICTII. PENALIZARI APLICATE LA ABATERILE DE LA REGULAMENT

1. Abateri de categoria A- care au ca si consecinta anularea imediata, definitiva si irevocabila a cardului de membru.

 • Cumpararea/vanzarea/consumul/posesia/oferirea de droguri sau orice substante interzise de lege, arme albe si/sau de foc, substante explozive si toxice
 • Orice conflict violent.
 • Însusirea obiectelor personale ale altor persoane (furt).

2. Abateri - Categoria B- care au ca si consecinta sanctionarea cu doua puncte penalizare a abonatului:

 • Igiena defectuoasa (mirosuri urate etc.)
 • Introducerea unei persoane nemembra a salii (se va cumula cu eventualele abateri facute de aceasta).
 • Darea in utilizare a cardului unui alt membru al salii
 • Intrarea in sala cu lucruri de vanzare, cu mostre, cu materiale publicitare, pentru a recruta sau intervieva persoane.
 • Introducerea in sala a unor animale.
 • Fumatul in incinta salii.
 • Accesul in zonele destinate strict personalului (receptie, birouri, spatii tehnice)
 • Nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat.

3. Abateri - Categoria C -care au ca si consecinta sanctionarea cu un punct penalizare a abonatului

 • Sala de fitness
 • Refuzul de a aseza ganterele la locul lor in rastel.
 • Refuzul de a descarca aparatele de greutati.
 • Aruncarea ganterele si a greutatile, amplasarea oricaror tipuri de greutati pe tapiteria aparatelor.
 • Refuzul de a elibera aparatul in pauza dintre exercitii.
 • Nerespectarea obligatiei de a nu tine ocupate aparatele in timp abonatul este implicat in alte activitati(vorbit la telefon etc.).

Sauna

 • Refuzul abonatului de a respecta obligatia de a intra in sauna doar in costum de baie si papuci .
 • Nerespectarea obligatiei de a face dus inainte de a intra in sauna.
 • Nerespectarea obligatiei de a folosi prosopul in incinta saunei.

APLICAREA PUNCTELOR DE PENALIZARE

 • In cazul abaterilor de 1-2 puncte, daca persoana se conformeaza de indata indicatiilor personalului referitoare la prezentele interdictii si recomandari, penalitatile NU vor fi acordate. Puteti cere relatii despre existenta/inexistenta punctelor de penalizare la Receptie.
 • Cumulul a minim 5 puncte in decurs a 6 luni conduce automat la inactivarea cardului de catre sistemul computerizat si interzicerea accesului.
 • În aceasta situatie puteti cere o audienta la conducerea Clubului care, pentru motive bine justificate, poate sterge din penalizari, reactivand astfel cardul.
 • A doua oara, retragerea calitatii de membru va fi permanenta
 • In cazul cand reactivarea cardului nu a fost posibila, in mod automat se anuleaza cardul si se retrage calitatea de membru, fara restituirea contravalorii restului de abonament. .

MAXIM GYM isi rezerva dreptul de a modifica si a completa Regulamentul, in mod permanent, in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor cat si a securitatii membrilor clubului si personalului sau. Noile reguli intra in vigoare pentru Membrii Clubului din momentul avizarii lor in zona receptiei si pe site-ul www.maxim-gym.ro. Toti membrii Clubului /abonatii /vizitatorii Clubului, precum si invitatii acestora, au obligatia de a respecta prezentul Regulament.

-Datele de contact ale companiei :
Societatea Ghost Club SRL cu sediul în Str Govora nr. 2, Sector 4, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/982/2012 și având Codul Unic Identificare 29615772.
Nr.telefon fix : 021 634 1145
Nr.telefon mb : 0774 674 106
Mail: www.maxim-gym.roTermeni si conditii
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii & Conditiile de mai jos. Prin accesarea si utilizarea site-ului www.maxim-gym.ro , se considera ca ati citit ,ati inteles si ati fost deacord cu Termenii & Conditiile website-ului nostru.

Anumite date cu caracter prsonal sunt preluate prin intermediul site-ului www.maxim-gym.ro , in scopul colectarii informtiilor necesare pentru a putea finaliza achitarea cumparaturilor dumneavoastra.

Urmatoarele definitii ale termenilor utilizati in acest document sunt extrase din GDPR - (Regulament general privind protectia datelor) :

Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Categoria datelor cu caracter personal preluate : Nume si Prenume , telefon , adresa de e-mail .
Site-ul www.maxim-gym.ro va asigra siguranta datelor cu caracter personal.Cunoastem importanta datelor tale personale , tocmai din cauza aceasta , ne angajam sa va protejam confidentialitatea si securitatea acestora. Este important pentru noi , sa te informam cu privirea la prelucrarea datelor cu caracter personal , extrase de catre www.maxim-gym.ro , in momentul utilizarii,site-ului nostru ( Nume,Prenume, e-mail ).

Datele furnizate de catre dumneavoastra ,in mod voluntar ,trebuie sa fie corecte ,reale si de actualitate.

Maxim Gym , poate utiliza datele dumneavoastra doar in urmatoarele scopuri :
Pentru marketing: transmiterea ofertelor/reducerilor abonatilor prin mijloace de comunicare precum e-mail si telefon (prelucarea acestor date cu caracter personal se realizeaza in baza acordului dumneavostra)
In scopul gestionarii solicitarilor, reclamatiilor, sugestiilor: prelucarea datelor pentru completarea formularului de contact. Prelucarea acestor date cu caracter personal se realizeaza in baza acordului dumneavostra ( in scopul solutionarii reclamatiilor, imbunatarii serviciilor, gestionarii sugestiilor si solicitarilor transmise de catre dumneavoastra).

Principiile de baza privind prelucrarea datelor cu caracter personal.Prelucrarea si gestionarea datelor dumneavostra personale se realizeaza cu respectarea urmatoarelor principii:

 • Principiul de Transparenta: Site-ul este echitat si transparent cu privire la ceea ce face cu datele ( cu caracter personal) si motivul pentru care le foloseste;
 • Principiul de confidentialitate : Site-ul pastreaza datele in siguranta;
 • Colecteaza si utilizeaza minimul necesar de date, respectand astfel principiul minimizarii;
 • Pastreaza datele actualizate, corecte si complete;
 • Nu pastreaza datele mai mult decat este necesar, asigurand implementarea unor perioade de retentie a datelor, acolo unde nu exista o perioada obligatorie prevazuta de lege;
 • Respecta drepturile legale ale persoanelor vizate, cu privire la datele lor cu caracter personal;
 • Nu transfera altor site-uri/societati datele cu caracter personal ,ale membrilor in cauza.

Modalitati de plata :

Maxim Gym va pune la dispozitie urmatoarele modalitti da plata ,pentru comenzile dumneavoastra:

 1. Numerar: Plata cu numerar se face doar la receptia salii ,din adresa Strada Intrarea Scorusului nr 2-4 ,Bucuresti , sector 4.
 2. Plata prin card (pos) : Plata prin card cu POS-ul , se poate realiza doar la receptia salii, si pot fii achitate urmatoarele : Sedintele One Day ( 25 lei ) , Abonamentele fitness si Aerobic. Nu se percepe nici un comision suplimntar pentru aceste tranzictii
 3. Plata online prin card:
 • Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei).
 • Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele :
 • Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzatii.
 • Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat (obligatoriu):
 • Codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii)
 • Data de expirare
 • Ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.
 • Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra indiferent de valuta pe care o aveti in cont.

Site-ul Maxim Gym nu solicita /stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Politica de livrare a produselor:

Abonamentele achizitionate online , pot fii ridicate de catre cumparator direct de la receptia salii ( strada Intrarea Scorusului nr.2-4 , cu sediu in sector 4, Bucuresti .) , timp de 7 zile din momentul achitari abonamentului.

Facturare

 • Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail.
 • Ridicarea abonamentului se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.

 

10
Cursuri

800
Clienti

12
traineri

90
posturi de lucru